Om oss

Rogaland Laserklinikk

Rogaland Laserklinikk holder til i Gartnerveien 15 i 5 etg. en del av Kilden kjøpesenter, og har nylig åpnet en ny avdeling kosmetisk klinikk og laserklinikk i Flekkefjord. Vi har i dag flere kunder i Sandnes, Stavanger og ellers i Rogaland, og ønsker selvsagt alle nye kunder velkommen!Hos oss skal du være i trygge hender. Vi har derfor gratis konsultasjon før alle behandlinger om ønskelig.

Hvem er vi?

  • Elin Ovedal 

    Elin er eier og daglig leder. Som intensiv sykepleier har hun siden 2001 jobbet med kosmetisk behandling, medisinsk hud og sprøytebehandlinger.

Hva er vi?

Vi er en liten bedrift med lokal tilhørighet. Det det betyr at du er garantert topp service, personlig oppfølging og faste behandlere. Vi garanterer selvfølgelig også total diskresjon og fortrolighet.

Vi er den lille bedriften som gir deg det lille ekstra.

Samtidig har vi et nært samarbeid med et lite knippe andre nøye utvalgte spesialister.

Hva kan vi hjelpe med?

 Kort sagt: Vi gjør huden din penere og gir deg et friskere utseende.

Litt mer konkret bruker vi topp moderne laserutstyr, hudprodukter og teknikker for å behandle et bredt spekter av hudrelaterte problemer, men de fleste av våre kunder kommer til oss for rynkefjerning, fjerning av tatovering og hudpigmentering, hårfjerning, åreknuter og sprengte blodkar, strekkmerker, og arrbehandling.

Ellers kan vi nevne at vi har et veldig fint samarbeid med både FTP og HBRS.

EN LANG HISTORIE KORT

 

Rogaland Laserklinikk AS ble startet i Stavanger i 2006 av Elin. Før oppstarten arbeidet Elin i Kristiansand, hvor hun  startet Agder laserklinikk i 2001. Agder Laserklinikk (nå Kjøita Laserklinikk) ble solgt i 2008, slik at de kunne dedikere seg fullt og helt til sin satsning i Stavanger.

Har du spørsmål svarer vi gjerne.