Innen permanent fettfjerning er Laser-lipolyse det nyeste gjennombruddet. Teknikken er godt dokumentert, skånsom og stadig mer populær i USA, England, Italia, Tyskland, Sverige og nå også i Norge. Dette er en vitenskapelig utviklet teknikk for fettfjerning, som maksimerer effekten og minimerer bivirkningene man får ved tradisjonell fettsuging. I tillegg strammes huden opp.

Den første SmartLipo – laseren i Norge kom til vår klinikk i Kristiansand i 2009. I Oslo startet vi i 2011 og har siden da behandlet over 1500 kunder på våre forskjellige klinikker.  Vi var også de første som utviklet og satte i system etterbehandling med Triactive eller Eximia for å oppnå optimalt resultat av fettfjerningen. Egne erfaringer og solid medisinsk dokumentasjon viser gode resultater og mindre ubehag ved smartlipo enn tradisjonell fettsuging. Vår behandlingsmetode gir bedre resultat fordi den også strammer opp huden. Laseren sørger også for at blir effekten blir jevnere og plagene mindre etter behandlingen. 

 

HVA SKJER EGENTLIG?

Ved laser-lipolyse oppnår man tre hyggelige effekter1.  Fettcellene skades2.  De små blodkarene i fettet koaguleres («tettes»)3. Huden strammes opp

1.  Fettcellene forsvinner

Laserenergien ødelegger fettcellene ved at cellemembranen brytes ned på en måte som er ufarlig for de øvrige cellene i kroppen.Fettet innenfor cellemembranen er flytende, og kan deretter skånsomt suges ut. Immunforsvaret vil på naturlig måte fjerne gjenværende skadde fettceller over de neste 6-8 ukene. Fra dag til dag og fra uke til uke vil du se du blir gradvis mindre – en hyggelig tid! Under prosessen med fettfjerningen har man økt fettforbrenning.  Det kan man dra nytte av dersom man ønsker å tape fett også andre steder på kroppen.  Da kan behandlingen fungere som en «kick-start» på økt forbrenning av kroppens overflødige fettansamlinger.  Det er motiverende når man ser at det man gjør (for en gangs skyld?) faktisk har effekt!