Til hudforbedring har vi mange metoder. Vi anbefaler at dere kommer til oss for en gratis konsultasjon. Der tar vi hudanalyse med å se på huden og samtale i forhold til hva som er hudproblemet.

 

Co2-fraksjonert laser

De som ønsker å fjerne rynker, arr og store porer anbefaler vi Co2-fraksjonert laser. Dette er en behandling som stimulerer huden i dybden og i overflaten. Etter denne behandlingen blir huden gjerne skorpete og rød i en uke etter behandling. Dere må regne med å ta fri noen dager. Denne behandlingen brukes også på dype strekkmerker.

Behandlingsdagen: Dere får bedøvelse i forkant.

Etter behandling: Kjølende behandling.

Alle får med seg et skriv hvordan de skal behandle huden den første uken og telefonnummer dersom de har spørsmål.

Virkning:

  • Huden blir ”skadet” med laseren.
  • Hudens reaksjon er at den begynner å kompansere med å øke celledelingen, dermed fylles rynker, arr og porer.
  • Er det dype rynker eller arr, må det gjentas på de lokale plassene.
  • En ekstra behandling på disse lokale plassene er inkludert.

Erbium fraksjonert laser

Dette er også en fin laser som stimulerer huden i dybden. Den virker slik at du ikke blir skorpete. Du kan bli rød og litt hoven, men vanligvis ikke nødvendig med fridager. Vi anbefaler denne til de som har litt store porer, pigmentflekker og ønsker en generell friskere hud. Brukes også på strekkmerker og litt mer overfladiske rynker og arr.

 

Intenspulsetlys / IPL

Dette er lysbehandling. Det vil si at lyset sprer seg på huden og påvirker huden på en annen måte enn laser. Vi anbefaler IPL på generell rødhet i huden og pigmentflekker, små og store. IPL er også fin som oppfriskning av huden og huden kan være litt rød på behandlingsdagen.

Pigmentflekker kan gjerne bli mørkere og ”flasse” etter noen dager.

 

Syrepeel

Vi har tricloreddik syre. Denne behandlingen frisker opp huden. Du vil ”flasse” av huden etter to til tre dager og hudreaksjonen vil være normal etter ca en uke. Den vil også kunne bleke pigmentflekker. Vi anbefaler tre behandlinger i en serie med to til tre ukers mellomrom.

Vi kombinerer gjerne syrepeel med laserbehandling som en forbehandling før laser.

 

Microdermabrasion

Dette er en lettere hudforbedring som kan brukes etter syrepeel for å fjerne døde hudceller og friske en litt grå og storporete hud.